HTML

Hungaromap.hu blog

A Hungaromap.hu közösségi weboldal blogja. Hibajegyzék, technikai információk, vélemények, stb...

Friss topikok

  • csigaszem: Sziasztok! Találtam egy oldalt, ahol szerintem nektek is helyetek lenne! www.hurrakirandulunk.c... (2009.04.21. 12:07) Benzinkutak, múzeumok

Linkblog

Gyógyszertárak

2007.09.09. 15:49 Hungaromap.hu

Saját tapasztalatokból kiindulva feltöltöttük Budapest gyógyszertárainak adatait térképünkre. Most már csak egy kattintás, és egyszerűen eldönthetjük, hogy hol szerezzük be orvosságainkat. A gyógyszertárakat a patika.hungaromap.hu és a gyogyszertar.hungaromap.hu címen érhetjük el, továbbá a hungaromap.hu gyógyszertár kategóriáján keresztül.

Azért találtuk fontosnak a gyógyszertár kategóriát létrehozni, mert sajnos vannak vannak olyan helyzetek, mikor valamilyen programunk után vagy előtt útba szeretnénk ejteni egy ilyen objektumot. Ilyen esetekben gyakran a lehető legrövidebb idő alatt szeretnénk megtalálni a hozzánk legközelebb eső patikát. Hogy eldöntsük merre tartunk, a térkép a legmegfelelőbb segítség.

A továbbiakban szeretnénk további hasznos információkkal szolgálni. Igyekszünk olyan objektumokat is elhelyezni a térképen, amelyek meglátogatása nem kikapcsolódás miatt merül fel, hanem mert szükséges, és szeretnénk a legoptimálisabb útvonalat megtalálni pl. hazafelé menet, hogy a lehető legkevesebb időt fordítsuk ezekre a kitérőkre.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest patika gyógyszertár

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaromap.blog.hu/api/trackback/id/tr37161038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása